Facebook Veri Silme Talimatları

 

Değerli müşterimiz,

'Facebook İle Giriş' özelliğini aktif ettiyseniz, veri silme ve özellik iptalini hesabınızdan yapabilirsiniz.

 

Nasıl Yapılır?

Bu işlemden sonra Facebook hesabınız ile yetki verdiğiniz bağlantı koparılacak ve 'Facebook İle Bağlan' özelliğiniz iptal edilecektir. Facebook'un bizimle paylaştığı verileriniz de silinecektir.

ekolonline
× Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Kişisel veri politikamızla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.